Where to Invade Next - Michael Moore

Where to Invade Next - Michael Moore

Midden in de verkiezingskoorts is Amerika’s meest bekende documentairemaker Michael Moore terug met een hilarische, maar tegelijk ook bloedserieuze documentaire over hoe de VS terug ‘groots’ kan worden. Geef Donald Trumps slogan ‘Make America Great Again’ in de handen van Moore en je krijgt weliswaar een heel ander verhaal. Hij gaat op zoek naar welke landen de VS nu zou moeten ‘binnenvallen’; niet om er politieke of economische belangen te verdedigen, maar om er iets van te kunnen leren.

Print Friendly and PDF
De 500ste nieuwsbrief van Liberales

De 500ste nieuwsbrief van Liberales

Leven en werk van Gotthold Lessing (1729-1781) - Gotthold Lessing

Leven en werk van Gotthold Lessing (1729-1781) - Gotthold Lessing