Une vie - Stéphane Brizé

Une vie - Stéphane Brizé

Normandië, 1819. Jeanne Le Perthuis des Vauds, een naïeve jonge vrouw vol kinderdromen, heeft de nonnenschool en haar studies net achter zich gelaten, wanneer ze met Julien de Lamare trouwt. De burggraaf blijkt al snel bijzonder vrekkig, hard en labiel te zijn. Door de hebzucht en ontrouw van haar man ziet Jeanne langzaam maar zeker haar dromen vervagen. De start van een rouwperiode om het verloren paradijs uit haar kindertijd. Une vie werd afgelopen zomer winnaar van de Fipresci-persprijs in Venetië.

Print Friendly and PDF
Onlife van Katleen Gabriels verkozen tot Liberales-boek 2016

Onlife van Katleen Gabriels verkozen tot Liberales-boek 2016

Vrijheid voorop. Een kennismaking met het liberalisme - Patrick Stouthuysen

Vrijheid voorop. Een kennismaking met het liberalisme - Patrick Stouthuysen