The Circle - James Ponsoldt

The Circle - James Ponsoldt

Mae Holland (Emma Watson) wordt aangenomen door het machtigste IT-bedrijf ter wereld. Ze maakt snel carrière, aangemoedigd door de oprichter van de multinational, Eamon Bailey (Tom Hanks). Wanneer ze door Bailey wordt ingezet bij een revolutionair experiment, worden de grenzen van privacy en ethiek, en uiteindelijk die van haar persoonlijke vrijheid, doorbroken. Maar haar deelname aan het experiment tast gaandeweg ook het leven en de toekomst van haar vrienden en familie aan. Deze film is gebaseerd op het boek The Circle van Dave Eggers.

https://www.youtube.com/watch?v=QUlr8Am4zQ0

Print Friendly and PDF
Eerste John Stuart Mill lezing door Nick Clegg

Eerste John Stuart Mill lezing door Nick Clegg

Democratie en privacy - Philippe De Backer

Democratie en privacy - Philippe De Backer