Au revoir là-haut - Albert Dupontel

Au revoir là-haut - Albert Dupontel

November 1918. Een paar dagen voor de wapenstilstand redt Edward zijn medesoldaat Albert van een gewisse dood. De twee mannen hebben niets met elkaar gemeen - de ene is een briljant tekenaar, de ander een bescheiden boekhouder - tot luitenant Pradelle door zijn bevel tot een zinloze aanval hun lot met elkaar verbindt. Op de ruïnes van WOI trachten ze samen hun leven weer op te pakken. Terwijl Pradelle fortuin maakt op de rug van de doden, zetten Edward en Albert een zwendel rond oorlogsmonumenten op poten.

Hier zie je alvast de trailer:https://www.youtube.com/watch?v=UcoAgVJL2x0 

Print Friendly and PDF
Fonds Lucien De Coninck over 'late abortus'

Fonds Lucien De Coninck over 'late abortus'

Tadeus Pankiewicz. Apotheker in het getto van Krakau - Rony Boonen

Tadeus Pankiewicz. Apotheker in het getto van Krakau - Rony Boonen