Darkest Hour - Joe Wright

Darkest Hour - Joe Wright

Een onherkenbare Gary Oldman kruipt in de huid van Winston Churchill voor een film die zich afspeelt tijdens een van de meest turbulente periodes uit de Britse geschiedenis, WO II. De toenmalige kersverse premier moet in de eerste dagen van zijn ambt de hartverscheurende keuze maken tussen het onderhandelen over een vredesverdrag met Nazi-Duitsland of vechten voor de idealen en vrijheid van zijn natie. Om de loop van de wereldgeschiedenis te veranderen, moet hij dit dieptepunt zien te overwinnen.

De trailer staat hier: https://www.youtube.com/watch?v=C6c89P9J8cM

Print Friendly and PDF
Wanneer de feiten veranderen - Tony Judt

Wanneer de feiten veranderen - Tony Judt

Le Grand Bruxelles in het water - Luckas Vander Taelen

Le Grand Bruxelles in het water - Luckas Vander Taelen