Die Göttliche Ordnung - Petra Biondina Volpe

Die Göttliche Ordnung - Petra Biondina Volpe

Zwitserland, 1971. Nora is een jonge huisvrouw die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont. Op het Zwitserse platteland hebben ze weinig meegekregen van de wereldwijde sociale onrusten van 1968. Het leven van Nora en de verhoudingen in hun dorp zijn dan ook onveranderd. Totdat de feministische beweging ook haar bereikt en ze begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en daarbij ook de vrouwen uit het dorp weet te activeren. Met Marie Leuenberger.

Zie de trailer op https://www.youtube.com/watch?v=VHE5QSM6-is

Print Friendly and PDF
Liberales-boek van het jaar 2017

Liberales-boek van het jaar 2017

Het empathisch teveel - Ignaas Devisch

Het empathisch teveel - Ignaas Devisch