Sprakeloos - Hilde Van Mieghem

Sprakeloos - Hilde Van Mieghem

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levendige moeder verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.

Regisseur Hilde Van Mieghem levert een bijzonder ontroerende film die het boek van Tom Lanoye eer aandoet. Daarnaast allen de sterke acteerprestaties op van Viviane De Muynck, Stany Crets, Rik Van Uffelen en Marie Vinck. Deze film is een absolute aanrader.

Print Friendly and PDF
Zwijgen - Ingrid Vander Veken

Zwijgen - Ingrid Vander Veken

De christelijke wortels van het liberale denken - Gert Jan Geling

De christelijke wortels van het liberale denken - Gert Jan Geling