Clash - Mohamed Diab

Clash - Mohamed Diab

Caïro, zomer 2013, twee jaar na de Egyptische revolutie die een eind maakte aan de dictatuur van Hosni Moebarak. Tijdens de afzetting van de islamitische president Morsi baant een politietruck vol opgepakte demonstranten zich een weg door de gewelddadige protesten. In de celwagen zitten aanhangers van de Moslimbroederschap, een westerse journalist en een gesluierde vrouw. Kunnen de gedetineerden hun uiteenlopende politieke en religieuze achtergronden overbruggen, en een kans maken om te overleven?

Print Friendly and PDF
Erdogan. De nieuwe vader van Turkije - Nicolas Cheviron & Jean-François Pérouse

Erdogan. De nieuwe vader van Turkije - Nicolas Cheviron & Jean-François Pérouse

Broederschap. Pleidooi voor verbondenheid - Frans Timmermans

Broederschap. Pleidooi voor verbondenheid - Frans Timmermans