Fences - Denzel Washington

Fences - Denzel Washington

De jaren '50 zijn geen pretje voor een doorsnee Afro-Amerikaans gezin. De rassenstrijd woedt in alle hevigheid. En in het oog van die storm leeft Troy Maxon (Denzel Washington). Hij verdient zijn brood als vuilnisman en tracht zijn familie te bewapenen tegen de harde realiteit. Eens droomde hij van een professionele honkbalcarrière, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten, was hij te oud. Zijn verloren droom vreet aan hem en dus neemt hij een beslissing die zijn gezin verscheurt.


 

Links

https://www.youtube.com/watch?v=a2m6Jvp0bUw

Print Friendly and PDF
China, een gids voor de 21ste eeuw - Frank Pieke

China, een gids voor de 21ste eeuw - Frank Pieke

Is dagen zonder vlees betuttelend? - Johannes Derboven

Is dagen zonder vlees betuttelend? - Johannes Derboven