Down to Earth - Renata Heinen en Rolf Winters

Down to Earth - Renata Heinen en Rolf Winters

Deze film voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone, van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India en toont de bijzondere ontmoetingen van het gezin met tribale ‘earth keepers’. Van de intensieve gesprekken die ze voerden met wijzen en stamhoofden, maakten ze een film die vertelt hoe alles met elkaar in verbinding staat en hoe nodig het is om onze aarde te koesteren.

https://www.youtube.com/watch?v=pfNjyNWxgv8

Print Friendly and PDF
Theorieën over rechtvaardigheid - Dirk Verhofstadt (red.)

Theorieën over rechtvaardigheid - Dirk Verhofstadt (red.)

Slachthuizen moeten veel beter gecontroleerd worden - Johannes Derboven

Slachthuizen moeten veel beter gecontroleerd worden - Johannes Derboven