A Man of Integrity - Mohammad Rasoulof

A Man of Integrity - Mohammad Rasoulof

Spilfiguur in het verhaal is Reza, een charismatische man die samen met zijn vrouw Hadis en hun zoon een simpel leven leidt op het Noord-Iraanse platteland. Het gezin leeft er van een vissenkwekerij. Reza wordt door de andere boeren argwanend bekeken omdat hij koppig weigert om zich in te laten met de systematische corruptie die de samenleving in een wurggreep houdt. Hij is een integer man die zich nog liever in elkaar laat slaan dan zich te wenden tot illegale praktijken om zijn achterstallige betalingen af te lossen.

Hier kan je de trailer bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=mKVMxuYiwL0

Print Friendly and PDF
Liberales-boek van het jaar 2017

Liberales-boek van het jaar 2017

De Schotse marsen - Rory Stewart

De Schotse marsen - Rory Stewart