In the Fade - Fatih Akin

In the Fade - Fatih Akin

Treinbegeleider Illias heeft te kampen met overgewicht waardoor zijn collega’s hem steeds smalend 'de dikke' noemen. Wanneer hij deelneemt aan het plannen van een aanslag, ziet hij een uitweg voor zijn haatgevoelens. Aan de andere kant is er Katja. In een tel verandert haar leven, voor altijd. Een bom ontploft en doodt haar man en kind. Het duurt niet lang voor de politie twee verdachten arresteert: een jong stel met een neonazi-achtergrond. Na een tijd van rouw, gaat Katja op zoek naar gerechtigheid. 

Dit is de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UyjnzhXJlHU

Print Friendly and PDF
Majd Khalifeh wint Liberales-boek van het jaar 2017

Majd Khalifeh wint Liberales-boek van het jaar 2017

Polin het meest onmisbare event van het jaar voor vrouwen

Polin het meest onmisbare event van het jaar voor vrouwen