The Post - Steven Spielberg

The Post - Steven Spielberg

Begin jaren 70 krijgen twee onderzoeksjournalisten van The Washington Post documenten in handen die bewijzen dat het Pentagon de Amerikaanse bevolking systematisch voorliegt over de impact van de oorlog in Vietnam. De krantenvrouw en haar hoofdredacteur stellen alles in het werk om de documenten te publiceren. Voor dit historisch drama slaat Steven Spielberg de handen in elkaar met Tom Hanks en Meryl Streep: het trio is goed voor een triljoen Oscars en ook deze film wordt getipt voor de prestigieuze filmprijs.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nrXlY6gzTTM

Print Friendly and PDF
Majd Khalifeh wint Liberales-boek 2017

Majd Khalifeh wint Liberales-boek 2017

Salafistische organisaties moeten verboden worden - Dirk Verhofstadt

Salafistische organisaties moeten verboden worden - Dirk Verhofstadt