The Party - Sally Potter

The Party - Sally Potter

Janet (Kristin Scott Thomas) is benoemd tot minister van gezondheidszorg, de kroon op haar politieke carrière. Om dat te vieren nodigt ze samen met haar man wat vrienden uit in hun huis in Londen. Wat een intiem diner had moeten worden, mondt uit in een opeenstapeling van pijnlijke onthullingen en confrontaties. Liefde, vriendschap, politieke overtuigingen: alle zekerheden in het leven staan plots op de helling en beschaving blijkt slechts een dun laagje vernis. Waar de avond begint met champagne, eindigt het met bloedvlekken op de vloer.

De trailer staat hier https://www.youtube.com/watch?v=erY4umzy3eM

Print Friendly and PDF
Méér middelen om internationaal competitief te blijven - Walter Ysebaert

Méér middelen om internationaal competitief te blijven - Walter Ysebaert

De redders van het Avondland - Paul van Gageldonk

De redders van het Avondland - Paul van Gageldonk