Call me by your name - Luca Guadagnino

Call me by your name - Luca Guadagnino

In de hete zomer van 1983 logeert de zeventienjarige Elio bij zijn vader aan de zonovergoten Italiaanse Riviera. Hij spendeert er zijn dagen met luilekkeren in de zon en flirten met het Marzia. Totdat Oliver, de zelfzekere, arrogante Amerikaan, arriveert. De zomer mondt plots uit in een plagerige liefdesdans. Wanneer hij zijn slaapkamer moet afstaan aan de knappe Oliver, de assistent van zijn vader, lokt dit initieel irritatie uit bij Elio. De blonde jongeman met het lichaam van een Grieks sculptuur zet echter meteen alle harten in vuur en vlam. 

De trailer kan je zien op https://www.youtube.com/watch?v=Z9AYPxH5NTM.

Print Friendly and PDF
Canvas is de Abou Jahjah-schaamte voorbij - Eddy Daniels

Canvas is de Abou Jahjah-schaamte voorbij - Eddy Daniels

95 stellingen over het humanisme - Ignace Demaerel

95 stellingen over het humanisme - Ignace Demaerel