The Insult - Ziad Doueiri

The Insult - Ziad Doueiri

Libanon is een multicultureel land met verschillende godsdiensten, maar ook een land van immigranten. Naast de duizenden Syrische vluchtelingen die het land nu herbergt, nam het vroeger ook al grote aantallen Palestijnen op in vluchtelingenkampen. Een onbenullig incident tussen Toni, een Libanese christen, en Yasser, een Palestijnse vluchteling, leidt tot een zaak van nationaal belang, waarin de Libanese burgeroorlog een schaduw op de hedendaagse maatschappij werpt. 

Hier ziet u de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JFDsyur9MlU

Print Friendly and PDF
Onderwijs(be)middelen - Sara de Mulder

Onderwijs(be)middelen - Sara de Mulder

De religieuze neutraliteit van onze staatsinstellingen - Paul Cliteur

De religieuze neutraliteit van onze staatsinstellingen - Paul Cliteur