Ni juge, ni soumise - Yves Hinant & Jean Libon

Ni juge, ni soumise - Yves Hinant & Jean Libon

De dagelijkse bezigheden van de Brusselse onderzoeksrechter Anne Gruwez bestaan onder meer uit het ondervragen van verdachten, het bezoeken van plaatsen delict en het leiden van DNA-onderzoek in samenwerking met rechercheurs van de politie. Deze film registreert zonder interviews, commentaar of toegevoegde muziek wat er in haar kantoor en daarbuiten gebeurt. De inhoud van de gesprekken is buitengewoon; soms hilarisch als ze een prostituee geamuseerd en belangstellend uitvraagt over de bizarre wensen van klanten.

Zie de trailer op https://www.youtube.com/watch?v=HxUTFttx6Dk

Print Friendly and PDF
Boekvoorstelling 'In naam van God' van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt

Boekvoorstelling 'In naam van God' van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt

Degelijk onderwijs is belangrijker dan godsdienstvrijheid - Leni Franken

Degelijk onderwijs is belangrijker dan godsdienstvrijheid - Leni Franken