Beyond the Waves - Alain de Halleux

Beyond the Waves - Alain de Halleux

Taro Yamamoto is een atypische jonge Japanse senator die vroeger een populaire acteur was. Hij zet zich tegenwoordig in voor pacifistische doelen en zet zich af tegen de politieke elite. Door zijn verhaal krijgen we ook een beeld van het hedendaagse Japan. Een land dat meer en meer toeneigt naar nationalisme, xenofobie en herbewapening. Een subjectief Japan gezien door de ogen van een rebel die tegen de stroom ingaat. Wat we ontdekken, is een weerspiegeling van onze eigen brandende realiteit.

Hier kan je de trailer bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=QGe9nujMjXI

Print Friendly and PDF
Het mysterie van het kapitaal - Hernando de Soto

Het mysterie van het kapitaal - Hernando de Soto

The Road to Somewhere - David Goodhart

The Road to Somewhere - David Goodhart