Der Hauptmann - Robert Schwentke

Der Hauptmann - Robert Schwentke

De laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog: anarchie en willekeur nemen de overhand. De vluchtende korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse Luchtmacht. Vermomd als 'Hauptmann Herold' verzamelt hij soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren die hij persoonlijk van Hitler zelf zou gekregen hebben. Op overtuigende wijze brengt Der Hauptmann het morele bankroet in Duitsland tot leven in de weken voorafgaand aan de totale nederlaag in WO II. 

Hier kan je de trailer zien https://www.youtube.com/watch?v=hOujazTQ-8M

Print Friendly and PDF
Een besnijdenis-light bestaat niet - Assita Kanko

Een besnijdenis-light bestaat niet - Assita Kanko

De existentialisten - Sarah Bakewell

De existentialisten - Sarah Bakewell