Radiance - Naomi Kawase

Radiance - Naomi Kawase

Misako is een gepassioneerd schrijfster van audiobeschrijvingen voor slechtzienden. Tijdens een filmvertoning met testpubliek struikelt ze echter jammerlijk over haar woorden wanneer ze Masaya Nakamori - een fotograaf die langzaam zijn gezichtsvermogen verliest - tussen het volk ontwaart. Hij is namelijk erg kritisch voor Misako’s audiobeschrijvingen en hun eerste ontmoeting loopt dan ook niet van een leien dakje. De Japanse regisseuse Naomi Kawase tovert opnieuw een contemplatief pareltje uit haar hoed.

De trailer staat op https://www.youtube.com/watch?v=Thjn5-uwFpg

Print Friendly and PDF
Wat zoudt gij zonder 't vrouwvolk zijn?

Wat zoudt gij zonder 't vrouwvolk zijn?

Baanbrekers. Kracht uit afkomst - Güler Turan

Baanbrekers. Kracht uit afkomst - Güler Turan