Finding Your Feet - Richard Loncraine

Finding Your Feet - Richard Loncraine

Wanneer 'Lady' Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar oudere zus in te trekken. Sandra zou niet méér kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif, die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen haar zin in neemt Bif Sandra mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen.

Hier zie je de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6-Cp6ba2Y0g

Print Friendly and PDF
Lentesymposium van het LVSV

Lentesymposium van het LVSV

We need to talk about... asiel en migratie

We need to talk about... asiel en migratie