Debat Mei '68 - 50 jaar later

Debat Mei '68 - 50 jaar later

Liberales, Doorbraak en het Liberaal Archief/Liberas organiseren op donderdag 31 mei een debatavond die terugblikt op Mei ’68. Dirk Verhofstadt gaat er die avond in debat met politicus Bart Caron en cultuurfilosoof Johan Sanctorum. Deze laatste schreef recent een boek over Mei '68 dat alle aspecten (politiek, cultuur, ecologie, vrouwenbeweging, onderwijs, media…) van deze historische revolte behandelt. Sanctorum leidt de avond in met een korte lezing, daarna volgt het debat. Inschrijven kan op info@liberales.be.

Print Friendly and PDF
Het Zwart-Wit denken voorbij - Piet Emmer

Het Zwart-Wit denken voorbij - Piet Emmer

Boekvoorstelling door Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt

Boekvoorstelling door Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt