The Death of Stalin - Armando Iannucci

The Death of Stalin - Armando Iannucci

Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

Hier kan je de trailer bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=ukJ5dMYx2no

Print Friendly and PDF
LTI - Victor Klemperer

LTI - Victor Klemperer

The Infidel and the Professor - Dennis C. Rasmussen

The Infidel and the Professor - Dennis C. Rasmussen