Mektoub, My Love - Abdellatif Kechiche

Mektoub, My Love - Abdellatif Kechiche

De jonge scenarist-in-wording Amin trekt tijdens de zomer terug naar zijn geboorteplaats, een zonnig kuststadje in Zuid-Frankrijk, waar zijn ouders een Tunesisch restaurant uitbaten. Door zijn camera observeert hij zijn vrienden en vriendinnen, die er lustig op losflirten op het strand. De temperatuur stijgt, de hormonen slaan op hol. Het belooft een hete zomer te worden, gevuld met geflirt en discofeestjes. Vier jaar nadat Abdellatif Kechiche een Gouden Palm won voor ‘La vie d’Adèle’ is de regisseur eindelijk terug.

https://www.youtube.com/watch?v=QJUzAvHytho

Print Friendly and PDF
Erfgenamen van de aarde - Chris D. Thomas

Erfgenamen van de aarde - Chris D. Thomas

Het islamdilemma - Irshad Manji

Het islamdilemma - Irshad Manji