Bitter Flowers - Olivier Meys

Bitter Flowers - Olivier Meys

Lina verlaat haar gezin in China om in Europa te gaan werken, in de hoop dat zij met voldoende kapitaal zal terugkeren om haar welvaartsdroom waar te maken. Wanneer ze beseft dat de vrouwen die haar voorgingen het zo gewaardeerde geld in de prostitutie verdienen staat ze voor een onmogelijke uitdaging. Terugkeren naar China kan niet, gezichtsverlies is een groot taboe. Uiteindelijk vervoegt zij hun gelederen en zet zichzelf daardoor gevangen in een wereld van leugens, terwijl haar man haar succes bejubelt. Tot de waarheid uitbreekt.

Hier zie je de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=E1uAz1UhAQQ

Print Friendly and PDF
Grote Kunst voor Kleine Kenners - Thaïs Vanderheyden

Grote Kunst voor Kleine Kenners - Thaïs Vanderheyden

Uitreiking Boekenprijs deMens.nu

Uitreiking Boekenprijs deMens.nu