Under The Tree - Hafsteinn Gunnar Sigurdsson

Under The Tree - Hafsteinn Gunnar Sigurdsson

Agnes zet haar man Atli het huis uit en wil niet dat hij hun dochter Asa nog ziet. Hij gaat weer bij zijn ouders wonen die in een bittere burenruzie verwikkeld zijn over een grote, mooie boom die naar de zin van de buren een te grote schaduw werpt op hun tuin. Terwijl Atli er alles aan doet om zijn dochter weer te mogen zien, wordt de ruzie tussen zijn ouders en de buren steeds heftiger. Bezit wordt vernield, huisdieren verdwijnen op mysterieuze wijze en er worden zelfs beveiligingscamera’s geïnstalleerd.

Hier zie je de trailer https://www.youtube.com/watch?v=nRAWHHSV8W0

Print Friendly and PDF
Debat Mei '68 - 50 jaar later

Debat Mei '68 - 50 jaar later

Een nieuwe Tijd, een nieuw Recht - Rudi Collijs

Een nieuwe Tijd, een nieuw Recht - Rudi Collijs