Eighth Grade - Bo Burnham

Eighth Grade - Bo Burnham

Dertien zijn is nog nooit gemakkelijk geweest, maar opgroeien in het sociale mediatijdperk is iets waar de meesten van ons toch aan ontsnapt zijn. Kayla (Elsie Fisher) zit er echter middenin. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden advies: “Just be yourself!”. Maar wat als gewoon jezelf zijn niet gewoon vanzelf gaat? Regisseur Bo Burnham debuteert met deze ‘Eighth Grade’, maar is lang geen onbekende. Ondanks zijn jeugdige leeftijd van 28 heeft hij er al een carrière als YouTuber op zitten en is hij een getalenteerde stand-up comedian. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=y8lFgF_IjPw

Print Friendly and PDF
Zes maanden in de Siberische wouden - Silvain Tesson

Zes maanden in de Siberische wouden - Silvain Tesson

Pleidooi voor groen liberalisme – Floris van den Berg

Pleidooi voor groen liberalisme – Floris van den Berg