In gesprek met Paul De Grauwe
Apr
25
8:00 PM20:00

In gesprek met Paul De Grauwe

  • Universiteit Antwerpen, Rodestraat 14, Antwerpen (map)
  • Google Calendar ICS

Hoe staat de wereld er economisch voor? Wat met de handelsoorlog tussen de VS en China? Wat is het effect ervan op onze economie? Hoe moet het verder na de Brexit? Moeten we ons voorbereiden op een nieuwe crisis? Allemaal vragen die we live stellen aan Paul De Grauwe. TOEGANG IS GRATIS.

RESERVEER JE PLAATSEN HIER

View Event →

Boekvoorstelling Patrick Loobuyck
Jun
14
8:00 PM20:00

Boekvoorstelling Patrick Loobuyck

Samenleven met gezond verstand, het nieuwe boek van filosoof en publicist Patrick Loobuyck kon onmiddellijk bij verschijning rekenen op heel wat positieve reacties van diverse opiniemakers. Reden te meer om een forum te geven aan Patrick Loobuyck, die in september 2016 nog een fel gesmaakte Rawls-lezing bracht in de Blauwe Zaal. In het boek gaat hij op zoek naar positieve elementen in ons huidige samenlevingsmodel. We mogen ons niet uit elkaar laten spelen door populisme en negativisme, maar we moeten ons inspannen om te verbinden in plaats van te polariseren.

Deze boekpresentatie vindt plaats op 14 juni 2017 om 20 uur in het Liberaal Archief. Daarna volgt een gratis receptie. De inkom is vrij, maar inschrijven moet op info@liberales.be

View Event →
Digitaal Klaslokaal - Ann Brusseel
Jun
13
4:00 PM16:00

Digitaal Klaslokaal - Ann Brusseel

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert Ann Brusseel de studieavond ‘Digitaal Klaslokaal: Interactieve sessies over digitalisering in het onderwijs’. Alle deelnemers – leerkrachten, directeurs en al wie zich actief met onderwijs bezig houdt – zullen via een reeks Ted Talks en demonstraties kennis kunnen maken met alle mogelijkheden van de digitalisering binnen het onderwijs.

View Event →