Tschick - Fatih Akin

Tschick - Fatih Akin

Maik Klingenberg is een boefje van 14 dat opgroeide in een rijk maar disfunctioneel gezin in Berlijn. Tijdens de zomervakantie gaat zijn moeder naar een ontwenningskliniek en vertrekt zijn vader op zakenreis samen met zijn jongere assistente. De jonge tiener zit zich dus thuis alleen onnoemelijk te vervelen aan de rand van hun zwembad. Tot zijn vriend Tschick, een jonge Russische immigrant, voor de deur staat met een gestolen auto. Samen trekken ze de wereld in, zonder een specifiek plan. Naar het boek van Wolfgang Herrndorf.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ln8tICeSBfo

 

Print Friendly and PDF
Dirk Verhofstadt signeert op het Vrijheidscongres

Dirk Verhofstadt signeert op het Vrijheidscongres

Onze academici in het post-truth tijdperk - Patrick Loobuyck