Loving Vincent - Dorota Kobiela & Hugh Welchman

Loving Vincent - Dorota Kobiela & Hugh Welchman

Loving Vincent vertelt het verhaal van Vincent van Gogh, maar dan met olieverf en met beelden waarin u 's mans eigen werk herkent. Alle 65.000 beelden zijn met de hand geschilderd op 1.000 stukken canvas, volgens dezelfde techniek die van Gogh gebruikte. Het verhaal is geconstrueerd uit 800 brieven van Van Gogh en focust op diens overlijden: hoe en waarom schoot de schilder zichzelf dood? Via reconstructies leren we de grootmeester kennen vanuit het standpunt van de mensen die hem het meest dierbaar waren.

https://www.youtube.com/watch?v=HpF6tosX7us

Print Friendly and PDF
Vlaktaks van 30% goed voor hoogste inkomens - Andreas Tirez

Vlaktaks van 30% goed voor hoogste inkomens - Andreas Tirez

Dirk Verhofstadt en 'De geschiedenis van het liberalisme'

Dirk Verhofstadt en 'De geschiedenis van het liberalisme'