Félicité - Alain Gomis

Félicité - Alain Gomis

Félicité, een vrijgevochten, fiere vrouw, is zangeres in een bar in Kinshasa. Haar leven wordt volledig overhoop gehaald wanneer haar 14-jarige zoon het slachtoffer wordt van een motorongeval. Om hem te redden, gaat ze koortsachtig op zoek naar een oplossing in de zinderende straten van Kinshasa, een bruisende stad vol muziek en dromen. Op haar pad komt ze Tabu tegen. De film gooide hoge ogen op het laatste festival van Berlijn en werd er terecht bekroond met de Zilveren Beer (Grote Prijs van de Jury).

https://www.youtube.com/watch?v=geqKYW5XdwI

Print Friendly and PDF
Patrick Loobuyck te gast in het Liberaal Archief

Patrick Loobuyck te gast in het Liberaal Archief

We hebben nieuwe suffragettes nodig - Assita Kanko

We hebben nieuwe suffragettes nodig - Assita Kanko