Dirk Verhofstadt en 'De geschiedenis van het liberalisme'

Dirk Verhofstadt en 'De geschiedenis van het liberalisme'

Liberales, het Liberaal Archief en uitgeverij Houtekiet organiseren op donderdag 9 november 2017 om 20 uur de voorstelling van De geschiedenis van het liberalisme het nieuwste boek van Dirk Verhofstadt. De inleidingen worden gegeven door Minister van Staat Annemie Neyts en professor emeritus Boudewijn Bouckaert. Daarna volgt een powerpresentatie over het boek en een receptie aangeboden door het Liberaal Archief. De inkom is gratis, maar inschrijven is verplicht via verhofstadt.dirk@telenet.be.

Print Friendly and PDF
Loving Vincent - Dorota Kobiela & Hugh Welchman

Loving Vincent - Dorota Kobiela & Hugh Welchman

Mijn gedacht - Luckas Vander Taelen

Mijn gedacht - Luckas Vander Taelen