Cold War - Pawel Pawlikowski

Cold War - Pawel Pawlikowski

In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder maar ook niet met elkaar. Al snel ontstaat een gepassioneerde romance, die wordt bemoeilijkt door de politiek en andere tegenslagen. Dit meeslepend liefdesverhaal, gedraaid in zwart-wit, speelt zich af in Polen ten tijde van de Koude Oorlog.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Z-1mMYb4cfw

Print Friendly and PDF
Palmyra, de onvervangbare schat - Paul Veyne

Palmyra, de onvervangbare schat - Paul Veyne

Floris van den Berg, atheïst van het jaar 2018

Floris van den Berg, atheïst van het jaar 2018