Boekvoorstelling 'In naam van God' van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt

Boekvoorstelling 'In naam van God' van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt

Liberales nodigt u uit op voorstelling van het boek In naam van God van Paul Cliteur en Dirk Verhofstadt, op donderdag 8 maart om 20 uur in het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. De auteurs bespreken het probleem van het theoterrorisme dat een gevaar vormt voor onze democratie. Daarnaast wordt ook het boek Mag God nog? van Lisbeth Imbo (red.) voorgesteld. De auteurs worden geïnterviewd door Tinneke Beeckman. De inkom is gratis maar inschrijven moet wel op verhofstadt.dirk@telenet.be.

Print Friendly and PDF
Stad van willen en kunnen - Axel Polis

Stad van willen en kunnen - Axel Polis

Ni juge, ni soumise - Yves Hinant & Jean Libon

Ni juge, ni soumise - Yves Hinant & Jean Libon