Wat zoudt gij zonder 't vrouwvolk zijn?

Wat zoudt gij zonder 't vrouwvolk zijn?

Liberales, het Liberaal Archief en uitgeverij Vrijdag organiseren op dinsdag 13 maart de voorstelling van het boek Wat zoudt ge zonder ’t vrouwvolk zijn? van Monika Triest over de geschiedenis van het liberalisme in België. Hoe is die strijd verlopen en wat is de betekenis van feminisme vandaag, in trumpiaanse #metoo-tijden? Zij gaat in gescprek met politica Annemie Neyts. Deze voorstelling vindt plaats in het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. De inkom is gratis maar inschrijven moet op info@liberales.be met vermelding 13/03.

Print Friendly and PDF
The Russian Revolution. A New History - Sean McMeekin

The Russian Revolution. A New History - Sean McMeekin

Radiance - Naomi Kawase

Radiance - Naomi Kawase