The Favourite - Yorgos Lanthimos

The Favourite - Yorgos Lanthimos

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Desondanks beleven eendenraces en het eten van ananas hun hoogtijdagen. De broze koningin Anne (Olivia Colman) zit op de troon. Haar goede vriendin Lady Sarah (Rachel Weisz) regeert in haar plaats over het land en draagt tegelijkertijd zorg voor Anne’s slechte gezondheid en haar woedeuitbarstingen. Als de nieuwe dienares Abigail (Emma Stone) arriveert, raakt Sarah onder de indruk van haar charme. Wanneer Sarah, Abigail onder haar vleugels neemt, ziet Abigail een kans om weer terug te keren in de aristocratische kringen.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SYb-wkehT1g

Print Friendly and PDF
colette.jpg

'De eeuw van de vrouw' Liberales Boek 2018 – Claude Nijs

'De eeuw van de vrouw' Liberales Boek 2018 – Claude Nijs