Ben is back - Peter Hedges

Ben is back - Peter Hedges

Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet Holly er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jzAlHr7rsh0


Print Friendly and PDF
'De eeuw van de vrouw' van Alexander De Croo verkozen tot Liberales-boek 2018

'De eeuw van de vrouw' van Alexander De Croo verkozen tot Liberales-boek 2018

Het lijden is niet groots of heiligs - Dirk Verhofstadt

Het lijden is niet groots of heiligs - Dirk Verhofstadt