Werk ohne autor - Florian Henckel von Donnersmarck

Werk ohne autor - Florian Henckel von Donnersmarck

Kurt (Tom Schilling) groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth (Paula Beer) ontmoet, worden ze op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband (Sebastian Koch), is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden. De dubieuze rol die Seeband tijdens de Tweede Wereld Oorlog speelde, achtervolgt hem als een schaduw. Als Kurt zichzelf en de ware kunst ontdekt, heeft dit ook implicaties voor Seeband.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hyiQQxRsK7k

Print Friendly and PDF
Religion and the Struggle for European Union – Brent Nelsen & James Guth

Religion and the Struggle for European Union – Brent Nelsen & James Guth

Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust – Maarten Boudry

Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust – Maarten Boudry