Liberales vernieuwt – Claude Nijs

Liberales vernieuwt – Claude Nijs

Beste sympathisanten,

Liberales gaat haar werking bijsturen. Na 575 nieuwsbrieven kiezen we voortaan voor een snellere manier van communiceren en zal u onze berichten vooral via sociale media (Facebook en Twitter) aangekondigd zien. Onze website blijft uiteraard in gebruik. Belangrijke opiniestukken en recensies zullen voortaan geplaatst worden in functie van relevantie en actualiteit.

Dirk Verhofstadt, die 17 jaar lang de nieuwsbrief coördineerde, geeft de fakkel door aan een kernredactie onder leiding van Sara De Mulder. Opinies, boekrecensies, reacties en andere teksten kan u voortaan insturen via redactie@liberales.be.

De eerstvolgende activiteit is de voorstelling van het boek ‘Beroemde Feministes’ onder redactie van Dirk Verhofstadt. De auteurs Tinneke Beeckman, Alicja Gescinska, Tine Maenhout, Ann Meskens, Assita Kanko, Leen Huet, Sara De Mulder, Ann Brusseel en Elisabeth Matthys zullen die avond geïnterviewd worden door Koert Van Espen. Dit vindt plaats op donderdag 28 maart om 20 uur in het Liberaal Archief/Liberas, Kramersplein 23 te Gent. De toegang is gratis, maar inschrijven moet wel op info@liberales.be.

Noteer ook al de derde John Stuart Mill-lezing door Alicja Gescinska op donderdag 3 oktober om 20 uur in het Liberaal Archief/Liberales, Kramersplein 23 te Gent. Gratis toegang maar inschrijven moet wel via info@liberales.be.

 

Wij houden u verder op de hoogte,

Claude Nijs

Voorzitter Liberales

Print Friendly and PDF
Carnaval met een haakneus - David Van Turnhout

Carnaval met een haakneus - David Van Turnhout

Eeuwig stilzwijgen – Dirk Verhofstadt

Eeuwig stilzwijgen – Dirk Verhofstadt