Herdenkingsavond Etienne Vermeersch op 18 januari 2024 - UITVERKOCHT

Herdenkingsavond Etienne Vermeersch op 18 januari 2024 - UITVERKOCHT

Beste vrienden van Etienne Vermeersch,
 
Het is moeilijk te geloven, maar donderdag 18 januari 2024 is het reeds vijf jaar geleden dat Vlaanderens belangrijkste intellectueel van de voorbije decennia overleed. We willen dit niet zomaar laten voorbijgaan en organiseren daarom een herdenkingsavond in de grote zaal van Liberas, Kramersplein 23, Gent. (dus NIET in De Corridor)

DEZE ACTIVITEIT IS UITVERKOCHT

Dirk Verhofstadt, Johan Braeckman, Tom Schoepen, Jacinta De Roeck, Maarten Boudry en Tinneke Beeckman houden een korte toespraak. Daarna heffen we het glas op het leven & werk van Etienne.
Deze herdenkingsavond is een organisatie van het Humanistisch Verbond, deMens.nu, Vermeylenfonds, Willemsfonds, Fonds Lucien De Coninck, Liberales, het Geuzenhuis, Liberas en De Corridor.

Aanvang 20.00, deuren open om 19.30.
Toegang 5 euro.

Opgelet: het aantal inschrijvingen is beperkt. Als het maximum aantal aanwezigen is bereikt, dan geeft het ticketsysteem deze melding: “uitverkocht”.

NOGMAALS EEN WAARSCHUWING: Na betaling ontvangt u een bevestiging (tenzij uitverkocht) en de melding dat het evenement in de Corridor in Wetteren plaatsvindt, maar de juiste locatie is ZAAL LIBERAS, KRAMERSPLEIN 23 GENT

Reservatie en betaling

We hopen u daar te mogen begroeten,
 
Dirk Verhofstadt, Tom Schoepen en Johan Braeckman

Print Friendly and PDF
Geen windmolenparken op zee - Tamara van den Berg

Geen windmolenparken op zee - Tamara van den Berg

Recalcitrant – Floris van den Berg

Recalcitrant – Floris van den Berg