Back to All Events

Boekvoorstelling Patrick Loobuyck

  • Liberaal Archief Kramersplein 23 9000 Gent België (map)

Samenleven met gezond verstand, het nieuwe boek van filosoof en publicist Patrick Loobuyck kon onmiddellijk bij verschijning rekenen op heel wat positieve reacties van diverse opiniemakers. Reden te meer om een forum te geven aan Patrick Loobuyck, die in september 2016 nog een fel gesmaakte Rawls-lezing bracht in de Blauwe Zaal. In het boek gaat hij op zoek naar positieve elementen in ons huidige samenlevingsmodel. We mogen ons niet uit elkaar laten spelen door populisme en negativisme, maar we moeten ons inspannen om te verbinden in plaats van te polariseren.

Deze boekpresentatie vindt plaats op 14 juni 2017 om 20 uur in het Liberaal Archief. Daarna volgt een gratis receptie. De inkom is vrij, maar inschrijven moet op info@liberales.be, of hieronder.

Name *
Name
Earlier Event: June 13
Digitaal Klaslokaal - Ann Brusseel
Later Event: October 11
J.S. Mill lezing door Nick Clegg