Back to All Events

Digitaal Klaslokaal - Ann Brusseel

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert Ann Brusseel de studieavond ‘Digitaal Klaslokaal: Interactieve sessies over digitalisering in het onderwijs’. Alle deelnemers – leerkrachten, directeurs en al wie zich actief met onderwijs bezig houdt – zullen via een reeks Ted Talks en demonstraties kennis kunnen maken met alle mogelijkheden van de digitalisering binnen het onderwijs. Op het programma vind je alvast belangrijke spelers uit de technologiewereld, zoals Saskia Van Uffelen (Ericsson) en het team van de teams van Microsoft Education Community en IMEC, die met een aantal leerkrachten hun sterkste werk komen tonen. Minister van Digitale Agenda, Alexander De Croo, zal de ambities voor ons land op vlak van digitalisering uit de doeken doen. (Het volledige programma vind je onderaan.) 

De opzet van de studieavond is de uitdagingen en mogelijkheden van de digitalisering onder de loep te nemen, maar dan vooral op een eerder praktische manier: wat bestaat er, waar kan je het vinden en hoe pas je dit alles toe in de eigen klaspraktijk. 

Het evenement vindt plaats op de VUB-campus in de U-residence (Generaal Jacqueslaan 271) te Brussel. Dit van 16u00 tot 19u15. Omstreeks 19u15 is er een afsluitende receptie waarop u kan napraten en eventuele vragen kan stellen aan de deskundigen.