Fonds Lucien De Coninck over late abortus

Fonds Lucien De Coninck over late abortus

Het Fonds Lucien De Coninck organiseert de studienamiddag "Late abortus: kind of foetus?" op zaterdag 9 december 2017 om 14u in Het Liberaal Archief in Gent. In België kan abortus tot 12 weken zwangerschap. Wat is de uiterste grens om abortus toe te staan? Aan wiens rechten geven we best voorrang: aan die van de vrouw of aan die van het ongeboren leven? In deze studienamiddag geven deskundigen waaronder filosofen, artsen, consulenten en politici hun visie op late abortus. Inschrijven is verplicht via fondsluciendeconinck@gmail.com.

Print Friendly and PDF
Het paarse begrotingsparcours was goed tot zeer goed - Andreas Tirez

Het paarse begrotingsparcours was goed tot zeer goed - Andreas Tirez

Het Tweede Gelaat - Jan Verheyen

Het Tweede Gelaat - Jan Verheyen