Bart Somers beste burgemeester van de wereld

Bart Somers beste burgemeester van de wereld

Bart Somers (°1964), burgemeester van Mechelen, is uitgeroepen tot winnaar van de World Mayor Prize. Hij haalde het voor de burgemeester van Barcelona, het Duitse Lahr en het Italiaanse Lampedusa. Bart Somers was onder meer voorzitter van Open Vld en minister-president van Vlaanderen. Vandaag is hij Vlaams parlementslid en burgemeester van Mechelen. Hij publiceerde onlangs het boek Samen leven, een hoopvolle strategie tegen IS bij uitgeverij Houtekiet. Een recensie staat op onderstaande weblink.

Links

http://www.liberales.be/boeken/samensomers

Print Friendly and PDF
The Founder - John Lee Hanckock

The Founder - John Lee Hanckock

Isaiah Berlin en het populisme - Daniël Boomsma

Isaiah Berlin en het populisme - Daniël Boomsma