The Founder - John Lee Hanckock

The Founder - John Lee Hanckock

Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet Ray Kroc de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. Het restaurant gebruikt een geheel andere formule dan alle andere restaurants. Ray ziet brood in het idee en stelt aan de broers voor om het concept te franchisen door heel de Verenigde Staten, maar de broers weigeren. Uiteindelijk lukt het Ray Kroc toch.

Links

https://www.youtube.com/watch?v=AX2uz2XYkbo

Print Friendly and PDF
Liberalen in het verzet. Herinneringen - Ward Adriaens

Liberalen in het verzet. Herinneringen - Ward Adriaens

Bart Somers beste burgemeester van de wereld

Bart Somers beste burgemeester van de wereld