The Lost City of Z - James Gray

The Lost City of Z - James Gray

Aan het begin van de 20e eeuw ontdekt avonturier Percy op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude, ver ontwikkelde beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van de mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en met de steun van zijn vrouw en zoon deze plek te vinden. Een levensgevaarlijke tocht.

https://www.youtube.com/watch?v=tZnrFXYwvXM

Print Friendly and PDF
Drugs in het Derde Rijk - Norman Ohler

Drugs in het Derde Rijk - Norman Ohler

Over het belang van instituties en rituelen in een diverse samenleving - Gert Jan Geling

Over het belang van instituties en rituelen in een diverse samenleving - Gert Jan Geling