The Day Will Come - Jesper W. Nielsen

The Day Will Come - Jesper W. Nielsen

Wanneer hun alleenstaande moeder ernstig ziek wordt, stuurt de staat hen naar een jongensinternaat. Aan het hoofd staat de rechtlijnige directeur Heck, die zijn ouderwetse opvoedingsmethodes met harde hand toepast. Hij gebruikt de jongens als goedkope werkkrachten en houdt ze in het gareel met lijfstraffen, vernederingen en medicijnen. Ook de andere werknemers van het internaat houden zich strikt aan het hardvochtige regime, met uitzondering van de nieuwe lerares (Sofie Gråbøl). 

https://www.youtube.com/watch?v=bHeN1dHx6cg

Print Friendly and PDF
Salafi-Jihadism: The History of an Idea - Shiraz Maher

Salafi-Jihadism: The History of an Idea - Shiraz Maher

Johan Norberg te gast in Antwerpen

Johan Norberg te gast in Antwerpen