Liberales-boek van het jaar 2017

Liberales-boek van het jaar 2017

Op zaterdag 20 januari 2018 maken we het boek bekend dat we bekronen als Liberales-boek van het jaar 2017. Op de shortlist staan De bedreigde vrijheid van Johan Op de Beeck, Mijn gedacht van Luckas Vander Taelen, Palliatieve sedatie van Wim Distelmans, Psychogenocide van Erik Thys en Herboren van Majd Khalifeh. De uitreikingsavond houden we op woensdag 7 februari om 20 uur in het Liberaal Archief, Kramerplein te Gent. Inkom is gratis. Inschrijven moet wel op info@liberales.be.

Print Friendly and PDF
Stop met Holocaustanalogieën in het vluchtelingendebat - Thibault Viaene

Stop met Holocaustanalogieën in het vluchtelingendebat - Thibault Viaene

A Man of Integrity - Mohammad Rasoulof

A Man of Integrity - Mohammad Rasoulof