Polin het meest onmisbare event van het jaar voor vrouwen

Polin het meest onmisbare event van het jaar voor vrouwen

Beginnen en vooruitgaan in de politiek: Hoe doe je dat? Op 7 Februari vindt de eerste editie plaats van Polin, het meest onmisbare event voor vrouwen van het jaar. Inspirerende panels zijn gepland in de ochtend en nadien vier workshops  tijdens de middag, nl: “Beheer je communicatie en sociale media zoals een professional “; “Mijn checklist om politiek actief te worden, mijn verkiezingscampagne te financieren en te plannen”; “De geheimen om mijn netwerk op te bouwen en te verstevigen”; “Moedig, geweldig, gewoon jezelf! Be bold, be amazing, be yoursel.” Verschillende sprekers en experten zullen uw dag verrijken. Aantal plaatsen beperkt.

Schrijf je nu direct in via www.polin.be.  

Print Friendly and PDF
In the Fade - Fatih Akin

In the Fade - Fatih Akin

Professorale belevenissen - Boudewijn Bouckaert

Professorale belevenissen - Boudewijn Bouckaert