Majd Khalifeh wint Liberales-boek van het jaar 2017

Majd Khalifeh wint Liberales-boek van het jaar 2017

Liberales nodigt u uit op de uitreikingsavond op woensdag 7 februari om 20 uur van het Liberales-boek 2017 in het Liberaal Archief, Kramersplein 23 te Gent. De winnaar is Majd Khalifeh met Herboren. Volgens de jury ontwikkelde Khalifeh zijn talenten om zichzelf vanuit een uitzichtloze situatie een toekomst te geven. Zijn boek is doorspekt met liberale waarden. Op het programma staan ook Yannick Ottoy met En toen werd het zwart en Els Ampe met Aylans geheim. Inkom is gratis. Inschrijven moet wel op info@liberales.be.

Print Friendly and PDF
Lage-emissiezone voor alle Vlaamse steden, maar niet voor heel Vlaanderen - Andreas Tirez

Lage-emissiezone voor alle Vlaamse steden, maar niet voor heel Vlaanderen - Andreas Tirez

In the Fade - Fatih Akin

In the Fade - Fatih Akin